Ledige stillinger

 

Vikariat i matematik og fysik på Aarhus Katedralskole

På Aarhus Katedralskole er der et vikariat ledigt i matematik og fysik med tiltrædelse den 1. november 2023. Vikariatet omfatter 2 hold i matematik og 1 hold i fysik og løber frem til skoleårets slutning. Vikariatet kan deles på to personer.

 

Aarhus Katedralskole er en moderne og ambitiøs skole med en historisk glød. Vi lægger vægt på høj faglighed, et rigtig godt elevmiljø og en skolekultur præget af værdierne: Faglig fordybelse, demokrati, rummeligt fællesskab, kreativt miljø og udadrettede aktiviteter både lokalt og internationalt.

Vi har som mål fortsat at have mange kontakter ud af huset både lokalt og internationalt.

Vi lægger vægt på, at du er fagligt dygtig og engageret, brænder for at undervise, er interesseret i et godt fagligt og kollegialt samarbejde med dine kolleger og ledelsen, og at du vil være med til at videreudvikle skolen til gavn for eleverne.

Aarhus Katedralskole har i skoleåret 2023/24: 31 klasser, ca. 810 elever og knap 100 ansatte.

Skolen er beliggende i hjertet af Aarhus i historiske bygninger med moderne og velrenoverede klasselokaler og faciliteter.

 

Hvis du vil vide mere:

Du kan få yderligere oplysninger om skolen på www.akat.dk

 

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Alle lærere får stillet en bærbar pc til rådighed, der tilbydes lærerarbejdspladser og der er gode muligheder for faglig udvikling.

 

Ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Lone Eibye Mikkelsen på telefon

28 12 82 65.

Ansøgningerne behandles løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 13. oktober 2023.