Bæredygtighedsudvalget

Brænder du for bæredygtighed? Har du lyst til at gøre en forskel? Så er bæredygtighedsudvalget lige noget for dig! Vi arbejder på at gøre Aarhus Katedralskole til et grønnere sted ved at lave forskellige events i løbet af skoleåret. Sidste år nåede vi en stor milepæl, da vi fik Det Grønne Flag, som viser, at vi er en skole, som arbejder for bæredygtighed. Det Grønne Flag er noget, man gør sig fortjent til; derfor skal vi igen i år planlægge en masse grønne tiltag. Både Egå og Risskov har Det Grønne Flag - derfor skal katten da også have det!  

Vi har flere tilbagevendende begivenheder i løbet af året; bl.a. ’Hyld cyklisterne’, ’Tøjbyttemarked’ og ´Mal banner til klimastrejke’, som plejer at være en stor succes. Vi er meget åbne overfor nye ideer til flere begivenheder. 

Vi sørger selvfølgelig også for at hygge en masse i udvalget. Vi holder dokumentaraftener og laver skralde-middage. Det fede ved BÆ-udvalget er, at alle kan være med. Du kan bidrage med lige det, som du har lyst til! Det kan være alt fra kagebagning til planlægning af aktiviteter! Du vælger altså helt selv, hvor mange kræfter du vil bruge i dette udvalg.