Heimdal

Heimdal er kattens kulturudvalg. Vi har eksisteret siden 1864, og er dermed skolens ældste udvalg. Eftersom det er kultur, vi beskæftiger os med, kan vi arrangere en bred vifte af arrangementer - kun fantasien (og økonomien) sætter grænser.

Vi plejer at afholde én stor og en række mindre begivenheder om året. De store arrangementer er for det meste en form for foredrag. Inden for de seneste år har vi har haft; en dokumentarfilmsvisning med besøg fra instruktøren, et foredrag om Bob Dylan og et foredrag om 70’er New Yorks musikscene. Vores mindre arrangementer har bestået af kortfilmvisning og poesi i gården. En del af vores arrangementer er vinen, som bliver serveret - enten rød og hvid, vi har endnu ikke givet os i kast med portvin.  

Vi plejer at mødes en gang hver anden uge om eftermiddag oppe i UKH. Vi starter vores møder med en praktisk del, hvor der brainstormes idéer og tales om, hvordan vi vil virkeliggøre dem. Derefter laver vi mad sammen og spiller spil. Da fællesskabet i udvalget er vigtigt for os, holder vi også Heimdalhygge/fester, hvor målet er max hygge. I Heimdal har vi derfor kun et krav til dig; du skal være engageret i udvalget, både til vores events og socialt. Vi holder bevidst udvalget lidt småt, så man har mulighed for at lære alle at kende. Vi har også valgt, at vi ikke skal have forpersoner, hvilket gør, at ansvaret bliver lige fordelt mellem os medlemmer.  

I skal være velkomne til at se mere om os på vores Instagram @kattensheimdal og vores Facebookside @kattensheimdal. Her kan vi også kontaktes, hvis man har spørgsmål og/eller hvis man ønsker at blive medlem. 

Vi glæder os meget til at møde jer kommende Heimdaler.