Idrætsdag 2024

I onsdag løb Katedralskolens årlige idrætsdag af stablen. Det var helt passende under en høj septembersol, at eleverne onsdag morgen indtog ASA’s boldbaner med så strålende kampgejst og engagement, at stemningen fra første minut af dagen i idrættens tegn var helt elektrisk.

Klasserne var traditionerne tro udklædt efter deres klassebogstav. Kreativiteten i udklædningerne var tårnhøjt, og 3.K var for eksempel mødt op som 3.Kæpheste og 3.N var 3.Ninja Turtles for en dag.

Klasserne dystede mod hinanden i et væld af idrætsgrene, og programmet stod på alt fra ultimate og stafet til rundbold og dirty dancing. Over hele linjen var der massevis af kampgejst, hep og kreative kampråb.

Udover de sportslige præstationer fik eleverne også point for blandt andet fairplay og hep.

Dommerne var på noget af en opgave, for alle klasserne leverede et tårnhøjt niveau af kreativitet og engagement.

3.Synkronsvømmere vandt titlen som årets bedste udklædning, mens 1.gN løb med titlen som årets bedste 1.g-klasse.

I kampen om pokalen og titlen som vinderne af idrætsdagen 2024 fik 3.L en 3. plads, mens 2.pladsen blev tredelt og gik til 3.A, 3.D og 2.R.

1. pladsen og titlen som vindere af idrætsdagen 2024 gik til 3.K.

Kæmpestort tillykke til alle vinderne. Sikke en fantastisk dag.