2.g'erne på studietur

I sidste uge var alle vores 2.g'ere afsted på studietur. Klasserne besøgte forskellige europæiske storbyer og er nu vendt hjem med en masse oplevelser i bagagen. Her kommer et lille udpluk fra nogle af klassernes ture.

2.a var i Prag med fagene matematik og fysik. Klassen var blandt andet på guidet tur rundt i byen og så det astronomiske ur på Karlsbroen. De besøgte også Pilsner Urquell-bryggeriet i Plzeň. Her hørte de om bryggeriets historie, der går helt tilbage til 1842, og så fik de lov til at smage på øllen direkte fra tønderne.

2.a i Prags gader

For 2.t gik turen til Paris. Klassen har samfundsfag på A-niveau, og derfor besøgte de ambassaden, hvor de fik en spændende snak med de ansatte. De var også på rundtur i byen med en lokal jødisk guide, og så udforskede de byen ud fra nogle fremragende podcasts, som eleverne selv havde lavet. Klassen besøgte også Versaillesslottet, hvor de naturligvis dansede lanciers.

2.t danser lanciers uden for Versaillesslottet

2.l besøgte også den franske hovedstad. De har musik som A-fag, så turen bød på en koncert i Saint Chapelle på Île de la Cité. Eleverne lavede også en flashmob ved Pont Neuf – det lykkedes dem endda at få flere franskmænd til at synge med. Klassen besøgte Musée de l’Orangerie og så de smukke malerier, der er malet af kunstnere som Monet, Cézanne, Manet, Renoir og Matisse. De var også på guidet tur på Seinen og så katakomberne.

2.l spiller musik i Paris

2.l på Musée de l'Orangerie