Kom med til årets musical

Årets musical ”Cikaderne” er lige rundt om hjørnet, og du kan stadig nå at købe billetter. Musicalen er som altid 100% elevstyret og byder på et selvskrevet manuskript, håndsyede kostumer og selvproduceret musik, der kommer til at udgøre et fantastisk 70'erunivers.

Billede fra årets musical

”Cikaderne” handler om fem unge, der bor i et kollektiv sammen, hvor de nyder livet som unge mennesker. Men de udfordres, da to af kollektivets forældre stiller dem et ultimatum: De skal enten droppe deres elskede kollektiv eller give op på deres store drøm om et forsamlingshus for byens unge. Dette sætter de fem gode venner på prøve, for hvad er egentlig vigtigst for dem? ”Cikaderne” er en historie om fordomme, ungdom, klasseforskelle og ikke mindst kærlighed.

Katedralskolens musical er skabt af 150 elever, der har brugt hele efterårsferien og mange timer op til premieren på at stable forestillingen på benene. De har fået venner på tværs af klasser og årgange under arbejdet, og de glæder sig meget til at vise musicalen for et veloplagt publikum. Vi ses til en fantastisk musical på Katedralskolen!

Du kan købe billetter lige her

Forestillingen spiller følgende dage:

  • Premiere søndag den 21. november kl. 16 (udsolgt)
  • Mandag den 22. november kl. 19
  • Tirsdag den 23. november kl. 19
  • Onsdag den 24.november kl. 19
  • Torsdag den 25. november kl. 19

Obs: Husk at medbringe et gyldigt coronapas, som skal fremvises ved indgangen.

Billede fra årets musical

Billede fra årets musical