Årets musical: DANS

Dette års musical ’DANS’ er nu veloverstået. I alt 180 elever har siden i sommers lagt stort arbejde og kreativitet i projektet for at forvandle idé til en forestilling skabt helt fra bunden. I alt spillede eleverne fem udsolgte forestillinger, der hver og en formåede at fylde skolens festsal til bristepunktet.

’DANS’ talte ind i temaerne identitet, seksualitet, skaberkraft samt venskab og kærlighed. Forestillingen handlede desuden om, hvordan et fællesskab først kan lykkes, når man kan favne hinandens forskelligheder. Fortællingen tog udgangspunkt i spillestedet DANS - et samlingspunkt for en håndfuld unge mennesker. Da ejeren af stedet går bort, bliver de unge sat under gyngende grund og skal sammen beslutte, hvad der skal ske med stedet. En fin fortælling om, hvordan tilværelsen kan tage en drejning, og hvordan et venskab kan blive udfordret, når ansvaret bliver tungere, og følelserne større.

Forestillingen var spækket med god musik og naturligvis masser af dans, og de medvirkende levede sig overbevisende ind i deres roller til stor fornøjelse for publikum. Musicalen er en mangeårig tradition på skolen, hvor eleverne selv står for at skabe alt fra manuskript til musik og scenografi. Igen i år var engagementet fra hele holdet bag musicalen ikke til at tage fejl af.

Skuespillere og dansere på scenen

Forestillingens kærestepar, Fie og Isak

Onkel Dans begravelse

Karakterene Ellen og Fie

Fire af musicalens hovedroller