Tidligere elev? Genoplev sidste skoleårs højdepunkter, og tilmeld dig alumneforeningen

Er du en af dem, der blev student i sommeren 2022? Og savner du hverdagen på Katedralskolen? Så læs med her, hvor du både kan genopleve dimissionen og sidste skoleårs højdepunkter og samtidig få at vide, hvordan du bliver medlem af vores alumneforening.

Alumneforening

Aarhus Katedralskoles alumneforening er en gratis forening for alle skolens tidligere elever. Som medlem vil du et par gange om året modtage relevante nyheder og invitationer til spændende foredrag og hyggelige gensynsfester. Foreningen er altså en nem måde for dig at holde kontakten til Katedralskolen og dine gamle klassekammerater.

Du melder dig ind i alumneforeningen ved at sende en mail med dit navn, adresse, telefonnummer, klasse og årgang til akatev@akat.dk.
Læs mere om alumneforeningen her.

Årsskrift

Traditionen tro har vi udgivet et årsskrift for skoleåret 2021-2022. Det er produceret af skolens medarbejdere, lærere og elever i fællesskab – og måske har du også selv bidraget?

I årsskriftet kan du læse om året der gik i de forskellige fag, bestyrelsen og elevrådets årsberetning, og så kan du genlæse både rektors dimissionstale og elevtalen. Du finder det nyeste årsskrift lige her.

Dimissionsvideo

Sidst, men ikke mindst, kan du gense højdepunkter fra dimissionen i videoen lige her: