Malika fra 1.t er kommet på juniorlandsholdet i debat

Malika Bøge Rosenskjold fra 1.t er medlem af Aarhus Katedralskoles debathold, og hun er nu blevet udtaget til juniorlandsholdet i debat gennem World Schools Debating Championships.

Efter flere runder med mange dygtige debatelever kvalificerede Malika sig til juniorlandsholdet som den eneste fra Jylland. Derfor kan hun nu se frem til virtuel træning i debatteknik hver uge med canadiske trænere. Efter sommerferien skal Malika deltage i internationale debatkonkurrencer hver anden måned. 

Malika i skolegården

“Jeg er superglad,” fortæller Malika. ”Man lader sig virkelig rive med, når man argumenterer i konkurrencer.” 

Vi ønsker kæmpe stort tillykke og glæder os til at følge Malikas udvikling og drage nytte af hendes erfaring på skolens eget debathold.  

Resten af Aarhus Katedralskoles debathold er også trukket i træningstøjet. De forbereder sig nemlig på at være med i Nordic Schools Debating Tournaments i København efter påske. Derfor skal eleverne over de næste to måneder coaches af en tidligere debattør, der nu læser på Harvard University i USA.

Hvis du vil med på skolens debathold, så skriv til Maria Faurholm (FH). Holdet tager løbende nye debattører ind og starter et begynderprogram op efter sommerferien.