Dimission og god sommerferie!

Fredag d. 25. afholdte vi to hyggelige, omend vemodige, dimissioner i vores dejlige skolegård. Solen skinnede, og både studenter, ansatte og pårørende var fulde af forventning og glæde over sammen at kunne fejre de rød-hvide huer og alle elevernes flotte præstationer. 

Tre år på skolen er fløjet forbi med årgang 2018, og vi har alle nydt hvert et øjeblik i deres selskab - både fysiske og virtuelt.
Det står klart for enhver, at årgang 2018 fik tre meget særlige og anderledes år på skolen med bl.a. nedlukninger af flere omgange - I mødte dog de lange, hårde og uvisse omstændigheder med løftet pande, og det skal I have stor anerkendelse for. 

Billede af elevtalen

De to dimissioner var fulde af gode indslag - flere af musikklasserne sang og spillede for os, Alexander Bjerremann Petersen fra 3.k stod for årets fine studentertale, og rektor Lone Eibye Mikkelsen gav selvfølgelig også et par ord med på vejen til eleverne - læs eller genoplev Lones tale her.

Tilbage er der blot at sige tak for tre fantastiske år, hav en fantastisk studentertid, og vi håber at se jer snart igen. 
Fredag d. 28. januar holder vi gammel elevfest på skolen, og vi håber selvfølgelig meget på et gensyn med mange af jer.
Det er også allerede nu muligt at melde sig ind i skolens alumneforening eller Aarhus Katedralskoles Venner og på den måde holde fast i den gode kontakt til både skolen og tidligere klassekammerater. 

Billede af elever med huer på

Aarhus Katedralskole er nu gået på sommerferie, dog har kontoret åbent til og med 1. juli. 
Kontoret åbner igen d. 5. august, og vi ser frem til at byde nye såvel som nuværende elever velkomne til et nyt skoleårs begyndelse d. 11. august.