Greve fra 1.k er på juniorlandsholdet i debat

I år har vi endnu engang fået optaget en af vores dygtige elever på juniorlandsholdet i debat. Det er Greve Bendixen fra 1.k - STORT TILLYKKE. Greve kommer til at træne sammen med fire andre elever fra gymnasier i hele Danmark, og det bliver tidligere landsholdsdebattør Martha Johanne Schou der træner dem. Træningen foregår både online og in person. I årets løb skal juniorlandsholdet til mange turneringer, blandt andet i Slovenien og i Boston, USA.

Juniorlandsholdet er lillebror til landsholdet, som repræsenterer Danmark til World Schools Debating Championships - en stor international konkurrence, der afholdes hvert år. Efter et års træning på juniorlandsholdet vil nogle af eleverne blive udtaget til landsholdet.

Her på Katten har vi et fremragende debathold bestående af August 3.t, Asbjørn 3.t og Malika 2.t, der træner med 1.g'erne. Malika er endda på landsholdet i debat. I efteråret har holdet været til venskabsturnering på Aurehøj Gymnasium, hvor de vandt førstepremien, og lige nu trænes der op til NSDC - Nordic Schools Debating Championships i april. 

Vi er altid på jagt efter nye debattalenter - kontakt August Møller Roesen 3.t på Teams eller mød op til en af vores træninger. Debatholdet træner hver tirsdag kl. 15:20 i R35. 

Greve Bendixen, 1.k