Årets første studenter hejser flaget i gården

Den seneste tid har skolen sitret af spænding og forventning, mens eksamensperioden har stået på. I dag kunne vi så endelig sige stort tillykke til årets første studenter, som fik huerne på efter nogle veloverståede eksamener.

Traditionen tro fik de første studenter lov til at hejse flaget i gården, og i år var det Johanne Ugilt Paulsen fra 3.l, William Edvard Aage Stig Holde Langenge fra 3.k og Simon Alexander Risborg Juhl fra 3.k, som stod for flaghejsningen. Johanne var oppe i matematik i sin sidste eksamen, mens Simon og William var oppe i design og arkitektur.

De nyudklækkede studenter i gården

Fra venste: William 3.k, rektor Lone Eibye Mikkelsen, Johanne 3.l og Simon 3.k

De første studenter nogensinde med design og arkitektur A og matematik A

Simon og Malte har sammen med resten af 3.k haft vores unikke studieretning design og arkitektur A og matematik A. Studieretningen blev oprettet på Katedralskolen i 2019 med tilladelse fra Børne- og Undervisningsministeriet, og dette års studenter er derfor de første nogensinde i Danmark, som dimitterer med netop denne studieretning.

I løbet af elevernes tre år på skolen har de indgået i tætte samarbejder med Arkitektskolen i Aarhus, lokale tegnestuer og Godsbanen. De har derfor lavet mange spændende projekter og har udviklet deres kreative evner i tiden på Katedralskolen. Du kan læse mere om vores unikke studieretning her.

Fejring resten af ugen

I løbet af de kommende dage får alle vores 3.g’ere huen på, og vi glæder os til at fejre studenterne sammen med deres familie og venner. Vi runder festlighederne af fredag den 24. juni, hvor vi holder dimission i skolegården. Læs mere om, hvordan det kommer til at forløbe, lige her.