Congratulazioni - flotte resultater til italiensk-elever fra Katten!

Fem elever fra skolens 2.g italiensk-hold har gjort sig bemærket til den landsdækkende sprogkonkurrence Dyrk Sprogethvor de har formået at placere sig på en flot 2. plads!

Konkurrencen afholdes af NCFF (Nationale Center for Fremmedsprog) og inviterer gymnasieelever, der har enten tysk, fransk, spansk, italiensk, kinesisk eller engelsk, til, på kreativ vis, at formidle dele af af dansk ungdomskultur til unge i deres respektive målsprogslande. 
Sprogkonkurrencen kræver derfor, at sprogeleverne ikke alene udnytter deres sproglige kunnen og interkulturelle kompetencer men også deres kreativitet, når de skal dyste mod andre gymnasieelever fra hele landet.

Billede af de fem italienskelever

Maja Spohr Rørvang, William O. Seyer-Hansen, Cecilie J. Torp, Ida P. Søndergård og Carla Barba havde produceret en fin video bygget op omkring små samtaler mellem eleverne, der mødes forskellige steder i Aarhus, hvor mange unge traditionelt holder til. I NCFFs bedømmelse af gruppens video beskrives det bl.a. hvordan: "Gruppen udstråler energi og lyst til at kommunikere, og de klarer flot at føre længere samtaler på et nuanceret, sammenhængende og flydende italiensk. Ordforrådet er relevant og varieret og indholdet fremføres klart og forståeligt."

De fem elever og deres italiensk-lærer Kirsten modtog alle en hoodie samt biografbilletter som præmie for deres flotte præstation.

Vi ønsker de dygtige elever et stort congratulazioni med det flotte resultat! Videoen kan ses her- kan du mon følge med i de italienske gloser?